Kinesiologitestning för komplementärterapeuter

6 november kl 14-18 och 7 november kl 10- 16

Du kan också gå kursen digitalt samma tider och då krävs det att du har någon att öva på. Du kan inte lära utan övning.

Kinesiologisk testning, eller muskeltestning som det också kallas kan användas för att hitta svagheter i olika organ och att välja ut olika örter och tillskott för att bäst stärka kroppen. Under denna dag går vi igenom lite enklare teori samt praktik för att lära oss detta. Kursen är specialinriktad för dig som är terapeut och vill ha ett enkelt verktyg att testa och prioritera i behandlingen.

Kursen riktar sig till komplementärterapeuter som har någon grundutbildning i hur kroppen fungerar samt kännedom om hur olika tillskott jobbar. Vi blir en liten grupp så det finns utrymme att öva.

Du får lära dig
*tekniken bakom muskeltestning och pendling
*hur du testar
*vad du gör när du stöter på olika problem med testning som switching, överstark osv
*testa olika organ, körtlar och lymfa
*testa vilka örter och andra tillskott som prioriteras som stärker för att lägga upp en behandling

Var: 
När: 2 dagar
Kostnad: 2300 inkl moms, vilket inkluderar kurs, kursmaterial samt fika.

Anmälan till:  
Din anmälning är mottagen löpande vartefter anmälningsavgiften på 700 kr är insatt på BG 50-62-0707. Full betalning ska vara erlagd en vecka före kursstart. Avanmäler du dig senast en vecka före kursstart betalas kursavgiften, men inte anmälningsavgiften tillbaka.


Karin Fredriksson är lärare på kursen. Hon är ört- och näringsmedicinare. Jobbar med många olika metoder för att finna ut hur vi ska behandla, varav muskeltestning en viktig del i att prioritera vad som ska behandlas och med vilka tillskott.

Under kursen undviker alla parfymer och parfymerade produkter så att alla ska kunna delta

Referenser

Kanonbra kurs och ett oumbärligt verktyg i verksamheten för att kunna testa fram den ultimata behandlingen för en specifik individ

// Therese Altun